Ulei de jojoba BIO virgin, 100 ml

Ulei de jojoba BIO virgin, 100 ml

Preț31.90Lei
Cod: 6

Uleiul de jojoba reprezinta elixirul frumusetii, fiind bogat in acizi grasi esentiali, vitamine si ceramide pretioase. Aplicat regulat, micsoreaza marimea porilor si reduce ridurile si liniile fine cu pana la 25%.

Avem 1 în stoc

Cantitate: +-

INCI: simmondsia chinensis seed oil

 

Uleiul de jojoba reprezinta elixirul frumusetii, fiind bogat in acizi grasi esentiali, vitamine si ceramide pretioase, responsabile de restaurarea hidratarii pielii. Vitamina E elimina radicalii liberi, raspunzatori de imbatranirea pielii, iar acidul linoleic ajuta la reglarea cantitatii de sebum. 

 

Aplicat regulat, micsoreaza marimea porilor si reduce ridurile si liniile fine cu pana la 25%.

 

Uleiul de jojoba este o ceara lichida si are o compozitie similara sebumului, de aceea nu este comedogenic. Aplicat pe piele, uleiul pacaleste glandele sebacee si inhiba productia excesiva de sebum, responsabila de acnee. Tenului gras ii regleaza secretia excesiva de sebum, iar tenului uscat ii ofera hidratare.

 

 
Este minunat pentru tenul afectat de cuperoza, acesta continand un tip de acid gras cu proprietati antiinflamatoare. Calmeaza si catifeleaza tenul, pastrandu-l bine hidratat.
 
Se poate utiliza ca demachiant pentru fata si ochi, fiind indicat si pentru tenul acneic. Folosit ca lotiune de corp, uleiul de jojoba hidrateaza pielea in profunzime. Nefiind gras, se absoarbe rapid creand o bariera puternica impotriva pierderilor de apa, alergenilor si agentilor poluanti.
 
Poate face minuni pentru parul uscat si deteriorat, ajuta la cresterea parului sanatos. Pentru unghiile casante, care se exfoliaza foarte usor, se maseaza pe unghii cateva picaturi de ulei de jojoba.
 

Uleiul de jojoba bio nu irita pielea, este non-toxic si non-alergenic. Este potrivit pentru orice tip de ten.

 

Beneficii:

  • hidratant si emolient
  • ofera protectie solara
  • lupta impotriva vergeturilor si celulitei
  • eficient pentru eczema, psoriazis, roseata pielii

Mod de utilizare:

  • aplicat ca atare pe piele, par, unghii 
  • demachiant pentru fata si ochi 
  • ingredient in balsam, serum si masca de par cu rolul de a inchide porii 
  • ingredient in creme, masti de fata, lotiuni de corp sau in orice preparate cosmetice
  • baza pentru parfum vegetal combinat cu alte uleiuri cosmetice

Mod de pastrare: Fiind rezistent la oxidare, uleiul de jojoba se pastreaza la temperatura camerei, ferit de caldura si lumina, sub 25°C.

Sus