Ulei de migdale virgin, 100 ml

Ulei de migdale virgin, 100 ml

Preț26.90Lei
Cod: 10

Uleiul de migdale dulci are efecte excelente de hranire si emoliere, fiind indicat pentru toate tipurile de ten, in special pentru pielea uscata, sensibila si deshidratata. Extrem de delicat, se absoarbe usor si nu lasa urme grase pe piele. 

Avem 2 în stoc

Cantitate: +-

INCI: prunus amygdalus dulcis oil
 

Uleiul de migdale dulci are efecte excelente de hranire si emoliere, fiind indicat pentru toate tipurile de ten, in special pentru pielea uscata, sensibila si deshidratata. Este bogat in acizi grasi esentiali, vitamine A, B1, B2, B6 si E. 


Extrem de delicat, se absoarbe usor si nu lasa urme grase pe piele. Hidrateaza in profunzime pielea din jurul ochilor si diminueaza cearcanele si ridurile. Catifeleaza si confera stralucire pielii.
 
Tenul arata mult mai sanatos dupa aplicarea uleiului de migdale dulci pe fata, iar efectele de hidratare si netezire a ridurilor dureaza. 

Minunat demachiant, inlatura machiajul, chiar si rimelul rezistent la apa. Util pentru pielea crapata si uscata a buzelor.
 
Este indicat in tratamentul acneei deoarece reduce excesul de sebum, elimina bacteriile si murdaria. Calmeaza iritatiile si inflamatiile de la nivelul pielii. 

Este recomandat in perioada rece pentru ingrijirea mainilor pentru a le conferi protectia si hidratarea atat de necesare in sezonul rece.
 
Hidrateaza, revigoreaza si combate caderea parului, facandu-l mai rezistent si mai stralucitor. Este un tonic pentru parul fragil si tern. Masajul parului/scalpului de 2 ori pe saptamana are efecte benefice asupra fibrei capilare.
 

Beneficii:

  • emolient, hidratant natural 
  • catifelant, hranitor 
  • calmant, reduce iritatiile si mancarimile
  • revitalizeaza parul, netezind cuticulele parului si oferind stralucire

Mod de utilizare:

  • ca demachiant si crema contur ochi
  • in loc de crema, aplicandu-se pe pielea curata 
  • ingredient in lotiuni de corp naturale 
  • ingredient in masti si balsam pentru par uscat 
  • in combinatie cu alte uleiuri cosmetice pentru masaj 

Mod de pastrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se pastreaza la temperatura camerei, ferit de caldura si lumina, sub 25°C.

Sus