Unt de mango, 100 g

Unt de mango, 100 g

Preț20.90Lei
Cod: 18

Untul de mango este asemanator untului de shea si cacao, fiind bogat in antioxidanti, vitamine si acizi grasi esentiali.

Avem 2 în stoc

Cantitate: +-

INCI: mangifera indica seed butter

 

 

Untul de mango este asemanator untului de shea si cacao, fiind bogat in antioxidanti, vitamine si acizi grasi esentiali. 


Fiind un emolient natural puternic, untul de mango are o textura fina, cremoasa cu aroma dulceaga, care se absoarbe foarte bine in piele, fara sa lase urme grase. Are excelente proprietati de hidratare, emoliere si antirid. 


Acest produs cosmetic natural previne uscarea tenului si formarea ridurilor. Protejeaza impotriva radiatiilor ultraviolete si vindeca arsurile solare. 


Dermatologii recomanda adesea folosirea zilnica a untului de mango timp de 4–6 saptamani in tratamentul ridurilor, deoarece s-a observat reducerea lor prin efectul de umplere. 


Restaureaza elasticitatea si mentine hidratarea tenului, promoveaza regenerarea celulara. Ajuta la tratarea eczemelor, dermatitei, psoriazisului. Previne si diminueaza vergeturile. 


Vitaminele A si C din untul de mango au o influenta directa asupra cresterii parului, facandu-l un ingredient foarte important pentru mentinerea unui par sanatos. Intareste cuticula parului, acesta devenind stralucitor si suplu. 


Folosirea untului de mango este un mod minunat de a pastra hidratarea si hranirea pielii si parului, oferind vitamine binefacatoare si nutrientii necesari pentru un aspect natural si frumos. 
 

Beneficii: 

  • indicat pentru ten uscat, dermatite, eczeme, psoriazis, iritatii si mancarimi ale pielii
  • vindeca arsurile solare
  • ingredient anti-age, ajuta la intinerirea tenului 
  • protejeaza impotriva radiatiilor ultraviolete 
  • previne aparitia vergeturilor in perioada de sarcina
  • hidrateaza si catifeleaza tenul aspru 

Mod de utilizare:

  • se aplica pe scalp si par cu 2 h inainte de spalare ca tratament natural pentru parul uscat si despicat 
  • se aplica pe pielea curata si umeda, in combinatie cu alte uleiuri sau unturi vegetale 
  • ingredient in creme de protectie solara sau masaj 
  • ideal pentru balsam de buze 
  • folosit ca balsam dupa barbierit 
  • previne iritatia pielii 

Mod de pastrare: fiind un unt rezistent la oxidare, se pastreaza la temperatura camerei, ferit de caldura si lumina, sub 25°C.

Sus