Alantoina, 20 g

Alantoina, 20 g

Preț9.00Lei
Cod: 50

Alantoina este o substanta extrasa din radacinile si frunzele de tataneasa. Este folosita pe scara larga in industria cosmetica datorita proprietatilor antiinflamatorii si cicatrizante. 

Avem 2 în stoc

Cantitate: +-

INCI: allantoin

 

Alantoina este o substanta extrasa din radacinile si frunzele de tataneasa. Este folosita pe scara larga in industria cosmetica datorita proprietatilor antiinflamatorii si cicatrizante. 


Hidrateaza cele mai uscate tenuri, reduce roseata, calmeaza tenul iritat si stimuleaza regenerarea celulara. Desi este folosita pentru tratarea ranilor, arsurilor, cicatricilor, alantoina este utilizata si ca ingredient activ anti-age. 

 

Regleaza secretia de sebum, fiind indicata in produsele contra acneei. Doar cateva aplicari cu alantoina si se imbunatateste regenerarea celulara. Nefiind toxica si alergenica, se poate folosi si in compozitiile cosmetice pentru bebelusi si copii. 

 

Se recomanda pentru tenul sensibil, uscat, iritat si matur. 

 

Beneficii:

  • vindeca si calmeaza pielea 

  • antiinflamator, cicatrizant si hidratant

  • catifeleaza pielea

Mod de utilizare:

  • ingredient in creme, lotiuni si emulsii cosmetice 

  • ingredient in creme si lotiuni pentru bebelusi 

  • ingredient in sampoane si masti de par impotriva matretii 

  • ingredient in geluri de dus si sapunuri 

Dozaj recomandat: 0,1 - 0, 5% - se dizolva in prealabil in putina apa 

Solubila in apa, insolubila in ulei. 

Mod de pastrare: la loc uscat, ferit de lumina si caldura.

Sus