Ulei de borago BIO, virgin

Ulei de borago BIO, virgin

Preț54.50Lei
Cod: 118

Uleiul de borago (limba mielului) este foarte bogat in acidul gama linolenic, un acid esential pretios si acidul linoleic, amandoua avand un rol foarte important in mentinerea sanatatii pielii si parului. 

  • Ambalaj:

Avem 2 în stoc

Cantitate: +-
      
INCI: borago officinalis seed oil

Uleiul de borago (limba mielului) este foarte bogat in acidul gama linolenic, un acid esential pretios si acidul linoleic, amandoua avand un rol foarte important in mentinerea sanatatii pielii si parului. Se obtine  din semintele plantei presate la rece.

Reprezinta una din cele mai bune alegeri in materie de cosmetice antirid, deoarece are o capacitate uimitoare de a intineri pielea. Extrem de delicat, reda stralucirea si vitalitatea tenului, prin restaurarea elasticitatii si hidratarii. 

Penetreaza pielea si repara celulele deteriorate. Are proprietati excelente de regenerare, hidratare, antirid, tonice, calmante si cicatrizante. 

Stimuleaza refacerea tesuturilor si revitalizeaza parul uscat, deteriorat si despicat. Poate fi folosit pe gene, sprancene, unghii si buze. Hidrateaza si catifeleaza pielea uscata, iritata. 

Ideal in tratamentul afectiunilor cronice ale pielii ca dermatita atopica, eczema, psoriazis si dermatita seboreica. 

Indicat in acnee, deoarece acidul gamma linolenic dilueaza sebumul si nu astupa porii, avand si proprietati antiinflamatorii. Vindeca roseata, mancarimile si petele. 

Recomandat pentru toate tipurile de ten, in special pentru tenul uscat, deshidratat, matur si ridat. Parul uscat si deshidratat isi va recapata supletea si stralucirea. 
 

Beneficii:

  • intarzie aparitia ridurilor si vergeturilor
  • veritabil anti-age, catifeleaza pielea 
  • hidrateaza si repara tenul 
  • promoveaza sanatatea pielii 
  • regenereaza firul de par 

Mod de utilizare:

  • ca atare pe ten, corp, unghii, buze 
  • ulei de par simplu sau combinat cu uleiuri esentiale 
  •  se maseaza pe varfurile firelor de par, se lasa 15 minute si apoi se spala cu sampon 

Mod de pastrare: fiind un ulei mai sensibil la oxidare, se recomanda pastrarea lui la temperaturi sub 19°, ferit de lumina si umezeala.

Sus