Ulei de rodie bio virgin,10 ml

Ulei de rodie bio virgin,10 ml

Preț23.00Lei
Cod: 52

Uleiul de seminte de rodie este extrem de pretios, datorita nutrientilor recunoscuti ca fiind esentiali pentru sanatatea pielii si parului. 

Avem 2 în stoc

Cantitate: +-

INCI: punica granatum seed oil


Uleiul de seminte de rodie este extrem de pretios, datorita nutrientilor recunoscuti ca fiind esentiali pentru sanatatea pielii si parului. Contine acid pucinic 9 (Omega 5), un element rar intalnit, cu o puternica actiune antimicrobiana si antiinflamatoare.

 

Este obtinut prin metoda ecologica CO2 ce garanteaza puritatea maxima a extractului.

Emolient de inalta clasa, protector si hranitor, bogat in antioxidanti, acizi grasi, fitoestrogeni, uleiul de rodie intinereste vizibil tenul, luptand impotriva degradarii colagenului. 

Ideal in ingrijirea pielii uscate, ridate si mature. Ajuta la stergerea petelor de varsta si vindeca arsurile solare. 

Repara parul deteriorat, uscat si despicat. 

Fiind foarte concentrat, nu este indicat sa se foloseasca nediluat. 

 

Beneficii:

  • veritabil anti-age
  • calmeaza roseata si mancarimile 
  • regenerant, cicatrizant 
  • repara parul deteriorat 

Mod de utilizare:

  • ingredient in preparate cosmetice pentru orice tip de ten, in concentratie de 2-10% 
  • ingredient pentru masti si ulei de par, simplu sau combinat cu uleiuri esentiale  


Dozaj recomandat: 2-10%

 

Mod de pastrare: fiind un ulei sensibil la oxidare, se pastreaza sub 19°, ferit de umezeala si lumina, iar dupa deschidere se pastreaza la frigider 6 luni.

Sus