Ulei de macadamia virgin, 100 ml

Ulei de macadamia virgin, 100 ml

Preț22.90Lei
Cod: 54

Uleiul de macadamia prezinta o afinitate minunata fata de piele si par, datorita compozitiei unice. Are beneficii extraordinare pentru orice fel de ten si orice tip de par.

Avem 2 în stoc

Cantitate: +-

INCI: macadamia ternifolia seed oil

 

Uleiul de macadamia prezinta o afinitate minunata fata de piele si par, datorita compozitiei unice. Contine cea mai mare concentratie de acid palmitoleic, vital pentru intarzierea imbatranirii tenului. Acest acid se regaseste in mod normal in piele, dar pe masura ce inaintam in varsta, productia de acid palmitoleic scade si duce la aparitia ridurilor.


Bogat in vitaminele A1, B1, B2 si E, minerale si antioxidanti, uleiul de macadamia reduce efectele nocive ale radicalilor liberi, protejeaza celulele si ajuta la regenerarea lor rapida. Fitosterolii se comporta precum cortizonul, reducand mancarimile, roseata si iritatiile pielii.

 

Uleiul de macadamia este un ulei nutritiv si intens hidratant. Penetreaza rapid pielea, ofera o senzatie placuta de catifelare si nu lasa urme grase. Este ideal pentru buzele crapate, inlocuind cu succes balsamul de buze.
 
Este un ulei foarte stabil, delicat si foarte asemanator cu sebumul secretat in mod natural de piele. Are beneficii extraordinare pentru orice fel de ten si orice tip de par, oferindu-le toate substantele nutritive pentru a radia de frumusete. 
 
Nu ingrasa parul. Reprezinta un excelent remediu pentru tratarea parului vopsit, uscat, cret si deteriorat. Restaureaza sanatatea, stralucirea, vigoarea firului de par, ocrotindu-l de factorii externi nocivi.
 

Beneficii:

  • nutritiv si emolient
  • consolideaza bariera hidro-lipidica a pielii
  • trateaza unghiile casante
  • regenerant si restructurant
  • ofera protectie naturala impotriva razelor UV, avand FPS 6
  • trateaza vergeturile si cicatricile

Mod de utilizare:

  • folosit ca demachiant
  • aplicat pe piele ca atare sau combinat cu alte uleiuri cosmetice
  • folosit ca balsam de par, se spala dupa aplicare
  • ingredient in prepararea lotiunilor, serumurilor si cremelor cosmetice naturale
  • ingredient in prepararea uleiurilor de corp impotriva vergeturilor
  • ingredient in prepararea mastilor de par

Mod de pastrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se pastreaza la temperatura camerei, ferit de caldura si lumina, sub 25°C.

Sus