Ulei de zmeura CO2, 10 ml

Ulei de zmeura CO2, 10 ml

Preț23.90Lei
Cod: 55

Uleiul de zmeura este bogat in antioxidanti (vitamina A, E, acizi grasi omega 3, 6 si 9), fapt care il recomanda pentru prevenirea imbatranirii pielii si ridurilor. 

Avem 2 în stoc

Cantitate: +-

INCI: rubus idaeus seed oil

 

Uleiul de zmeura este bogat in antioxidanti (vitamina A, E, acizi grasi omega 3, 6 si 9), fapt care il recomanda pentru prevenirea imbatranirii pielii si ridurilor.

 

Este extras prin metoda dioxidului de carbon, permitand tuturor substantelor sa ramana active, astfel rezultand extractul vegetal pur. 

 

Hidrateaza si hraneste pielea. Are proprietati antiinflamatorii si cicatrizante. Calmeaza iritatiile si mancarimile.


Ofera protectie solara impotriva razelor UV. Calmeaza arsurile cauzate de soare.

 

Are o aroma intensa si se poate folosi la prepararea parfumurilor naturale.

 

Este indicat pentru tenul ridat, matur, uscat, mixt, sensibil sau ars de soare. Datorita continutului maxim de substante active, uleiul de zmeura este in topul produselor cosmetice naturale.

 

Beneficii: 

  • previne imbatranirea pielii
  • antioxidant puternic
  • protector UV
  • cicatrizant si calmant    

Mod de utilizare:

  • ca atare pe piele
  • ingredient in creme de noapte regenerante in concentratie de 5-20%
  • ingredient in serumuri, creme pentru zona ochilor in concentratie de 5-20%

Dozaj recomandat: 5-20%

 

Mod de pastrare: fiind un ulei sensibil la oxidare, se pastreaza ferit de umezeala si lumina, sub 19°C, iar dupa deschidere, la frigider timp de 6 luni.

Sus