Ulei de neem bio virgin, 100 ml

Ulei de neem BIO virgin, 100 ml

Preț29.90Lei
Cod: 65

Uleiul de neem are un continut foarte bogat in antioxidanti si vitamina E, acizi grasi si gliceride. Este ideal pentru tenul acneic deoarece ajuta la calmarea iritatiilor si inflamatiilor pielii.

Avem 2 în stoc

Cantitate: +-

INCI: melia azadirachta fruit/seed oil

 

Uleiul de neem are un continut foarte bogat in antioxidanti si vitamina E, acizi grasi si gliceride. A fost si este folosit de secole in medicina traditionala indiana pentru vindecarea bolilor de piele. Neemul este un copac nativ din India. Miezul fructelor de neem contine ~ 45% ulei.

 

Uleiul de neem – un aliat al tenului matur

Uleiul de neem reprezinta ingredientul cosmetic perfect pentru netezirea ridurilor si a liniilor fine. Reda stralucirea tenului uscat si matur.

Este usor absorbit de piele fara sa lase urme grase. Regenereaza epiderma si confera elasticitate tenului.

 

Uleiul de neem – un aliat al tenului acneic si gras

Uleiul de neem este ideal pentru tenul acneic deoarece ajuta la calmarea iritatiilor, inflamatiilor pielii si indeparteaza bacteriile de la suprafata pielii. Contine un compus asemanator aspirinei ce indeparteaza bacteria cauzatoare de acnee. 

Este non-comedogenic si antiinflamator. Indicat atat pentru tenul mixt si gras/acneic, cat si pentru tenul uscat.

 

Uleiul de neem – recomandat pentru eczema si psoriazis

Usuca si grabeste vindecarea eruptiilor cutanate, placilor rosii (eritematoase) si cojilor aparute pe piele. Elimina bacteriile si ciupercile pielii, reduce inflamatiile si calmeaza durerile.

 

Uleiul de neem – recomandat pentru ciupercile piciorului

Uleiul de neem reprezinta o alternativa naturala minunata la preparatele farmaceutice pentru urmatoarele afectiuni: ciuperca unghiei (onicomicoza), pecinginea si piciorul de atlet.

Are proprietati puternice antifungice care distrug fungii ce cauzeaza bolile mentionate.

 

Uleiul de neem – recomandat impotriva caderii parului si matretii

Se foloseste impotriva caderii parului si matretii, atunci cand aceste probleme sunt cauzate de bacterii si ciuperci. Iti recomandam aceasta reteta home-made de balsam pentru par cu matreata.
 

Sumar beneficii:

  • antiviral, antifungic
  • antibacterial, antimicrobian
  • antiinflamator, analgezic
  • repelent pentru insecte

Mod de utilizare:

  • aplicat ca atare pe piele sau combinat cu alte uleiuri cosmetice sau uleiuri esentiale
  • ingredient in produse cosmetice in concentratie de 5-20%

  • ingredient in masti impotriva acneei, creme si sampoane impotriva matretii

Atentie! Uleiul de neem are un miros mai neplacut si va trebui combinat cu alte uleiuri cosmetice sau uleiuri esentiale de menta sau citrice. Este vascos si prezinta sedimente.

 

Mod de pastrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se pastreaza la temperatura camerei, ferit de caldura si lumina, sub 25°C.

Sus