Concentrat lipodermin natipide II, 20 g

Concentrat lipodermin natipide II, 20 g

Preț38.90Lei
Cod: 70

Concentratul lipodermin natipide II este un gel de lipozomi semisolid imbogatit cu substante active. Lipozomii multilamelari insanatosesc celulele lezate, hidrateaza pielea si transporta ingrediente active, ajutand la asimilarea  lor in straturile cele mai adanci ale pielii.

Avem 2 în stoc

Cantitate: +-

INCI: apa, lecitina, alcool

 

Concentratul lipodermin natipide II este un gel de lipozomi semisolid imbogatit cu substante active. Lipozomii multilamelari insanatosesc celulele lezate, hidrateaza pielea si transporta ingrediente active, ajutand la asimilarea  lor in straturile cele mai adanci ale pielii.


Substanta de baza a acestui concentrat este o fractiune de lecitina din soia de inalta puritate: fosfadilcolina. Aceasta este componenta principala a membranei celulare. Datorita asemanarii cu celulele pielii, lipozomii nu sunt considerati  corpuri straine si se infiltreaza in toate straturile pielii. Sunt biocompatibili, biodegradabili si nu sunt toxici. 

 

Pot transporta o varietate de substante active care penetreaza rapid si eficient pielea, iar apoi se contopesc cu lipidele din piele si se reintegreaza in metabolismul pielii. Se absoarbe rapid si nu lasa pielea uleioasa.


Utilizand concentratul lipodermin natipide II, se observa un efect vizibil de reintinerire a tenului, fiind o modalitate de a renunta la injectarea cu substante scumpe.  
 

In cazul tenului acneic si foarte gras se poate mari concentratia. Se poate aplica in stare pura si in cantitati mici numai pe cosuri pentru a le usca.

 

Beneficii:

  • hidratant, emolient 
  • antirid 

Mod de utilizare:

  • se poate aplica si pur pe piele, dar nu se recomanda deoarece usuca foarte tare pielea 

  • ingredient in creme pentru ten acneic si foarte gras, unde se poate folosi o concentratie mai mare 

  • ingrediente in lotiuni de corp, gel de dus 

Dozaj recomandat: 3-5% pentru ten uscat, 10% pentru ten patat si 5-20% pentru geluri uleioase

 

Solubil in apa si ulei.

 

Mod de pastrare: la temperatura camerei 2 ani si mai mult de trei ani la temperatura de 4° - 8°.

Sus