Ulei din germeni de grau virgin, 100 ml

Ulei din germeni de grau virgin, 100 ml

Preț29.90Lei
Cod: 76

Uleiul de germeni de grau reprezinta o sursa inepuizabila de vitamina A, B, D, E, betacaroten, fitosteroli si acizi grasi esentiali. Antirid cu actiune imediata, mentine tenul catifelat, suplu si consolideaza filmul natural hidrolipidic al pielii.

Avem 3 în stoc

Cantitate: +-

INCI: triticum vulgare germ oil
 

Uleiul de germeni de grau reprezinta o sursa inepuizabila de vitamina A, B, D, E, betacaroten, fitosteroli si acizi grasi esentiali. Se extrage din miezul germenilor de grau.

 

Antirid cu actiune imediata, mentine tenul catifelat, suplu si consolideaza filmul natural hidrolipidic al pielii. Hraneste si reintinereste tenul uscat, matur, deshidratat. 

 

Are efecte remarcabile in tonifierea si elasticizarea pielii prin stimularea sintezei de colagen si elastina.

 

Este extrem de benefica aplicarea lui pe zonele unde pielea este lipsita de tonus (sani, gat, decolteu), precum si pentru  cicatrici, vergeturi, fisuri, piele deteriorata, eczeme, psoriazis si dermatite. 

 

Ajuta la eliminarea petelor de pe fata cauzate de soare si amelioreaza inflamatiile, roseata si mancarimile pielii. 

 

Stimuleaza cresterea parului, combate caderea excesiva a acestuia si regleaza productia de sebum de la nivelul scalpului. Hidrateaza si netezeste firele de par rebele. Vitaminele A, D si E intaresc podoaba capilara si o mentin hidratata si stralucitoare.

 

Uleiul de germeni de grau este modalitatea perfecta de a asigura pielii si parului concentratiile necesare de nutrienti.

 

Beneficii:

  • emolient, hidratant si nutritiv
  • promoveaza formarea de celule noi
  • imbunatateste circulatia sangvina
  • previne pierderile de apa din piele
  • reduce cicatricile, vergeturile, fisurile si vindeca arsurile solare
  • protejeaza parul impotriva razelor ultraviolete       

Mod de utilizare:

  • se aplica cateva picaturi de ulei pe intreaga fata proaspat curatata pentru un tratament regenerant
  • ingredient in creme de zi si noapte, in compozitii cosmetice naturale pentru pielea cu probleme (piele flasca, deshidratata, uscata, cu vergeturi, cicatrici, dermatite), in sampoane si masti de par

Mod de pastrare: fiind un ulei mai sensibil la oxidare, se recomanda pastrarea lui la temperaturi sub 19°, ferit de lumina si umezeala.

 

Nu sta pe ganduri! Comanda chiar acum online! 

Sus