Ulei bio de macese (trandafir salbatic), 50 ml

Ulei de rosa mosqueta BIO, 50 ml

Preț25.90Lei
Cod: 78

Uleiul de rosa mosqueta, denumit si uleiul tineretii, este o sursa naturala de tretinoin, ingredientul activ pretios din multe produse cosmetice antirid (Retinol, Retin-A).

Avem 2 în stoc

Cantitate: +-

INCI: rosa moschata seed oil

 

Uleiul de rosa mosqueta, denumit si uleiul tineretii, este o sursa naturala de tretinoin, ingredientul activ pretios din multe produse cosmetice antirid (Retinol, Retin-A), care revitalizeaza pielea, estompeaza ridurile si reface textura pielii. Se extrage din semintele de trandafir chilian, aflate in fructe, care seamana cu macesele noastre.

 

Contine vitaminele A, C, D, E, betacaroten si acizi grasi esentiali (acidul linoleic, acidul linolenic si acidul oleic), binecunoscuti pentru proprietatile lor regeneratoare, antiinflamatorii si antialergice. 

 

Este un ulei uscat, care se absoarbe rapid si nu lasa urme grase. Vitaminele continute in uleiul de macese intineresc si previn imbatranirea prematura a pielii. Prin aplicarea zilnica, tenul devine hidratat, catifelat si ferm. 

Antirid remarcabil, reduce liniile fine din jurul ochilor si gurii. Micsoreaza vizibil porii pielii si este indicat in tratarea acneei si cuperozei. Amelioreaza vergeturile, cicatricile si atenueaza petele pigmentare. 

In urma studiilor stiintifice s-a descoperit ca dupa 4 luni de la utilizarea zilnica a uleiului de macese, ridurile si petele de la soare au disparut aproape complet. (
cititi mai mult)

Este indicat pentru toate tipurile de ten, in special tenul uscat, deshidratat si ridat. Se recomanda ca dupa utilizarea uleiului de macese, pielea sa nu fie expusa razelor solare. 

Confera stralucire parului vopsit, permanent si decolorat. 

 

Beneficii

  • antirid puternic
  • hidratant, emolient 
  • cicatrizant, regenerator 
  • intareste bariera hidro-lipidica a pielii
  • stimuleaza productia de colagen 

Mod de utilizare:

  • se poate aplica pe piele ca atare
  • ingredient in creme, serumuri, lotiuni de ten in procent de 5-30% 
  • ingredient in creme, lotiuni de corp in procent de 5-30%
  • ingredient in ulei de masaj 
  • ingredient in masti de par 

Mod de pastrare: fiind un ulei sensibil la oxidare, se pastreaza sub 19°, ferit de umezeala si lumina, iar dupa deschidere se pastreaza la frigider 6 luni.

 

Daca ai nevoie de un ingredient activ, care sa confere pielii tale stralucirea si sanatatea de alta data, uleiul de macese (rosa mosqueta) este ingredientul cosmetic ideal pentru tine. Comanda chiar acum online!

Sus