Alcool vegetal (etanol) 96% - grad alimentar

Alcool vegetal (etanol) 96% - grad alimentar, 10 ml

Preț7.90Lei
Cod: 112

Alcoolul vegetal este un conservant clasic si un antiseptic natural utilizat din vechime in scop medicinal si terapeutic.

Avem 2 în stoc

Cantitate: +-

INCI: ethanol

 

Alcoolul vegetal este un conservant clasic si un antiseptic natural utilizat din vechime in scop medicinal si terapeutic. Fiind obtinut in mod natural din fermentarea cerealelor este de preferat altor conservanti sintetici. 


Este eficient in conservarea produselor cosmetice si ajuta la extragerea principiilor active vegetale. Indicat pentru pielea mixta si grasa, iar in procente mai mici (7%) pentru pielea sensibila si uscata. 

Indeparteaza excesul de sebum fiind benefic in acnee si in lotiunile de uscare a pielii. Se poate folosi pentru prepararea tincturilor si pentru dezinfectarea recipientelor cosmetice. 

 

Beneficii:

  • antibacterian, antifungic

  • nu afecteaza mirosul preparatelor cosmetice

Mod de utilizare:

  • ingredient versatil pentru toate preparatele cosmetice

Dozaj recomandat: 10-20% 


Solubil in apa. 


Mod de pastrare: ferit de caldura si lumina.

Sus