Ceralan, 50 g

Ceralan, 50 g

Preț20.00Lei
Cod: 120

Ceralan este o ceara de albine esterifiata care pastreaza proprietatile protectoare ale cerii de albine.

Avem 2 în stoc

Cantitate: +-

INCI: polyglyceryl 3 beeswax

 
Ceralan este o ceara de albine esterifiata care pastreaza proprietatile protectoare ale cerii de albine.

Nu cristalizeaza in contact cu alte ceruri, unturi si uleiuri cosmetice si ofera o textura cremoasa si delicata, deoarece este mai hidrofil decat ceara de albine.
 

Beneficii:

  • hidratant, emolient
  • gelifiant al uleiurilor vegetale

  • ingredient de ingrosare si stabilizator

Ceralan este utilizat in cosmetica pe post de:

  • agent de consistenta si stabilizator in creme, lotiuni si balsamuri, emulsii

  • agent de consistenta si stabilizator in rujuri si glosuri

  • agent de ingrosare pentru uleiuri cosmetice, transformandu-le in serumuri si geluri uleioase

Mod de utilizare:

  • ingredient in creme, lotiuni si balsamuri, uleiuri si unturi cosmetice, in rujuri si glosuri (Vezi Reteta ulei de plaja 1)

Dozaj recomandat: 10-20%

Punct de topire: 63°-70°

Mod de pastrare: ferit de lumina si umiditate.
Sus