Kurquat, 10 g

Kurquat, 10 g

Preț12.00Lei
Cod: 159

Kurquat este un emulgator pentru balsam de par si poate fi folosit pentru tratamentul podoabei capilare. Este indicat pentru toate tipurile de par. 

Avem 5 în stoc

Cantitate: +-

INCI: behentrimonium chloride

 

Kurquat este un emulgator pentru balsam de par si poate fi folosit pentru tratamentul podoabei capilare. Este indicat pentru toate tipurile de par. 

 

Netezeste stratul extern de cheratina, parul devenind mai usor de pieptanat si previne electrizarea parului. Balsamul de par cu Kurquat ingrijeste parul si-i ofera o minunata stralucire.  

 

Pentru utilizarea acestui produs, trebuie sa folosim un agent de consistenta, cel mai indicat fiind alcoolul cetilic. Se amesteca o parte de Kurquat cu 3 parti de alcool cetilic. 

 

Beneficii:

  • hidratant si protector
  • efect antistatic

  • ofera volum si stralucire parului

Mod de utilizare:

  • ingredient in balsamuri si creme de par
  • ingredient in tratamente reparatoare

  • ingredient in solutii de clatire a parului

Dozaj recomandat: 1 - 2%
 

Mod de pastrare: ferit de caldura si umiditate.

Sus