Ulei esential pur de dafin, 10 ml

Ulei esential pur de dafin, 10 ml

Preț22.00Lei
Cod: 172

Uleiul esential de dafin are proprietati antiseptice, antibiotice, antifungice. Inhiba dezvoltarea microbilor, bacteriilor si fungilor. 

Avem 2 în stoc

Cantitate: +-

INCI: laurus nobilis leaf oil 

 

Uleiul esential de dafin are proprietati antiseptice, antibiotice, antifungice. Inhiba dezvoltarea microbilor, bacteriilor si fungilor. Nu produce reactii secundare.
 
Calmeaza durerile, in special durerile reumatice, artritice si nevralgice, fiind un bun analgezic. 

Se recomanda tenurilor grase cu tendinta acneica datorita proprietatilor astringente. 

Stimuleaza cresterea parului, ajuta la prevenirea si indepartarii matretii. 

Imbunatateste memoria, concentrarea, reduce stresul si anxietatea.
 

Beneficii:

  • antiviral, antiseptic, astringent
  • antifungic in tratarea micozelor

  • reduce durerile

  • tonic capilar

Mod de utilizare:

  • in creme si lotiuni pentru tenul gras, acneic

Se pot folosi combinatiile: ulei esential de dafin + ulei de neem, ulei esential de dafin +argila verde, ulei de dafin + ulei de ricin, ulei de dafin + ulei de argan/ ulei de cocos.

  • in unguente pentru ameliorarea durerilor reumatice, artritice si nevralgice

Se pot folosi combinatiile: ulei esential de dafin + ulei de neem.

  • in preparate cosmetice pentru tratarea pielii afectata de micoza, furuncule

  • in sampoane pentru par gras, lipsit de volum si afectat de matreata

Se pot folosi combinatiile: ulei esential de dafin + ulei de ricin, ulei esential de dafin + ulei de cocos, ulei esential de dafin + ulei de neem + ulei de argan.

  • in apa de gura pentru tratarea aftei bucale si gingivitei

Se pot folosi combinatiile: ulei esential de dafin + ulei esential de tea tree + extract de lamaie/menta.

  • in uleiurile de masaj pentru drenaj limfatic si reducerea celulitei

Dozaj recomandat: 0,5-2% 

 

Mod de pastrare: ferit de lumina si caldura.

 

Atentie! Uleiurile esentiale nu se folosesc direct pe piele, nediluate în uleiuri vegetale, deoarece sunt foarte puternice. Se folosesc numai pentru uz extern. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se folosi direct pe piele, a nu se injecta, inhala sau înghiti. Se recomanda testarea uleiului esential pe o suprafata mica de piele si se asteapta eventualele reactii timp de 24 h. Se interzice folosirea uleiurilor esentiale de femei insarcinate sau care alapteaza, copii mai mici de 3 ani si persoane bolnave sau cu diferite alergii. Nu este recomandata expunerea la soare dupa folosirea uleiurilor esentiale, deoarece unele dintre ele sunt fotosensibilizante.
Sus