Ulei esential pur de ienupar, 10 ml

Ulei esential pur de ienupar, 10 ml

Preț17.00Lei
Cod: 173

Uleiul esential pur de ienupar este un ulei terapeutic obtinut din plante de calitate si prin metode traditionale. Are un miros lemnos, de padure. 

Avem 2 în stoc

Cantitate: +-

INCI: juniperus mexicana oil


Uleiul esential pur de ienupar este un ulei terapeutic obtinut din plante de calitate si prin metode traditionale. Are un miros lemnos, de padure. Se recomanda atat pentru tenul uscat, cat si pentru tenul gras, datorita efectului sau echilibrant.


Are proprietati antireumatice, antiseptice, afrodisiace.

 

Este indicat in uleiurile de masaj, deoarece stimuleaza circulatia sangelui si cea limfatica, avand efectul unui drenaj limfatic. 


Reduce anxietatea si tensiunea nervoasa, ajutand la stabilizarea emotiilor. Calmeaza mintea si corpul. Ofera confort in zilele stresante, restabilind tonusul intelectual si fizic. 

 

Beneficii:

  • antireumatic, antiseptic
  • afrodisiac

  • cicatrizant, sudorific

  • tonic general

Mod de utilizare:

  • ingredient in creme, tonice, lotiuni cosmetice pentru tenuri grase si uscate
  • ingredient in sampoane, masti de par

  • inclus in uleiuri anticelulitice

Precautii: Aceasta specie contine o cantitate mai mare de tuiona (compus volatil ce poate fi toxic in concentratie mare) fata de celelalte specii, de aceea trebuie folosita in cantitati mici.

Dozaj recomandat: 0,6 - 2%

Mod de pastrare: ferit de caldura si lumina.

Atentie! Uleiurile esentiale nu se folosesc direct pe piele, nediluate în uleiuri vegetale, deoarece sunt foarte puternice. Se folosesc numai pentru uz extern. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se folosi direct pe piele, a nu se injecta, inhala sau înghiti. Se recomanda testarea uleiului esential pe o suprafata mica de piele si se asteapta eventualele reactii timp de 24 h. Se interzice folosirea uleiurilor esentiale de femei insarcinate sau care alapteaza, copii mai mici de 3 ani si persoane bolnave sau cu diferite alergii. Nu este recomandata expunerea la soare dupa folosirea uleiurilor esentiale, deoarece unele dintre ele sunt fotosensibilizante.

Sus