Ulei esential pur din seminte de morcov, 5 ml

Ulei esential pur din seminte de morcov, 5 ml

Preț35.00Lei
Cod: 176

Uleiul esential de morcovi este un extract care are proprietati antioxidante extraordinare, derivate din concentratia mare de carotenoizi (peste 600 identificati). 

Avem 2 în stoc

Cantitate: +-

INCI: daucus carota sativa seed oil


Uleiul esential de morcovi este un extract care are proprietati antioxidante extraordinare, derivate din concentratia mare de carotenoizi (peste 600 identificati). Carotenoizii sunt o clasa de antioxidanti care protejeaza celulele de radicalii liberi si inhiba proliferarea celulelor canceroase.

 

Se obtine din morcovi salbatici, o specie diferita fata de morcovii alimentari. Are culoarea aurie si un miros pamantiu, dulce si pregnant. 


Ingredient antirid pretios, hraneste, tonifica si revitalizeaza pielea. Intarzie procesul de imbatranire cutanata. Calmeaza tenul iritat si amelioreaza petele de varsta. Reduce retentia de apa, fiind excelent de inclus in creme pentru zona de sub ochi. 


Hidrateaza si hraneste tenul, reducand aparitia ridurilor si liniilor fine. Ajuta la vindecarea psoriazisului, eczemei, dermatitei, datorita abilitatii de a repara si regenera celulele pielii.


Este indicat pentru orice tip de ten, deoarece echilibreaza nivelul de sebum si umiditate din piele. Nu blocheaza porii. 


Produsele de protectie solara ce contin ulei esential de morcov protejeaza pielea de efectele nocive ale radiatiilor ultraviolete si confera o frumoasa nuanta aurie. Celelalte produse care au numai betacaroten nu contin tot sirul de antioxidanti benefici din uleiul esential de morcovi.

 
Copiii si bebelusii ar trebui sa evite produsele de protectie solara ce au in compozitie uleiuri minerale, deoarece  sunt extrem de nocive.  


Uleiul esential de morcov, derivat din extractul pur de morcovi,  in combinatie cu alte uleiuri bogate in antioxidanti, ofera pielii mai multa protectie solara decat produsele chimice de protectie solara. Este sursa cu cea mai mare concentratie de carotenoizi disponibili.


Este ideal de inclus in produse de protectie solara, avand un FPS de 35 - 40. 
 

Beneficii:

  • antirid remarcabil
  • protector solar

  • revitalizant, regenerator

Mod de utilizare:

  • inclus in lotiuni, creme cosmetice antirid
  • ingredient în creme regenerante

  • ingredient in creme impotriva pigmentarii pielii

  • ingredient in creme pentru psoriazis, dermatita, eczema

Dozaj recomandat: 0,6 - 2% 

Mod de pastrare: ferit de caldura si lumina.

Atentie! Uleiurile esentiale nu se folosesc direct pe piele, nediluate în uleiuri vegetale, deoarece sunt foarte puternice. Se folosesc numai pentru uz extern. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se folosi direct pe piele, a nu se injecta, inhala sau înghiti. Se recomanda testarea uleiului esential pe o suprafata mica de piele si se asteapta eventualele reactii timp de 24 h. Se interzice folosirea uleiurilor esentiale de femei insarcinate sau care alapteaza, copii mai mici de 3 ani si persoane bolnave sau cu diferite alergii. Nu este recomandata expunerea la soare dupa folosirea uleiurilor esentiale, deoarece unele dintre ele sunt fotosensibilizante.

Sus