Geogard 221 (Cosgard), 30 ml

Geogard 221 (Cosgard), 30 ml

Preț18.90Lei
Cod: 180

Geogard 221, cunoscut ca si Cosgard, este un conservant compatibil cu produsele cosmetice bio, fiind aprobat de Ecocert.

Avem 2 în stoc

Cantitate: +-

INCI: dehydroacetic acid, benzyl alcohol 
 

Geogard 221, cunoscut ca si Cosgard, este un conservant eficace compatibil cu o gama larga de cosmetice bio, fiind aprobat de Ecocert. Poate fi folosit in creme, lotiuni, geluri de dus, sampoane, sapunuri, produse de protectie solara si cosmetice pentru bebelusi. 


Reprezinta o alternativa minunata pentru conservarea produselor cosmetice fara parabeni. Are un spectru larg de actiune si impiedica dezvoltarea bacteriilor, fungilor si mucegaiurilor.


Este aproape fara miros (miroase putin a migdale), transparent si se dizolva bine in apa, glicerina si alcool.
 

Beneficii:

  • antibacterian, antifungic
  • nu influenteaza mirosul preparatelor cosmetice

Mod de utilizare:

  • ingredient versatil pentru toate compozitiile cosmetice

Dozaj recomandat: 0,5-1% (1 picatura la 10 g produs finit conduc la o durabilitate de cca 6 luni, 2 picaturi la 10 g produs finit = 12 luni)


Valoarea optima a ph-ului din preparatul cosmetic trebuie sa fie sub 6,5, altfel nu se va conserva (se poate regla cu acid lactic).


Solubil in apa, alcool si glicerina.


Mod de pastrare: ferit de lumina.

Sus