Ulei de sofranel. 100 ml

Ulei de sofranel. 100 ml

Preț16.90Lei
Cod: 7

Uleiul de sofranel este unul din cele mai bogate produse in acid linoleic (omega 6), acid oleic (omega 9), vitamina E, D si K. Ajuta la producerea colagenului, reducand aparitia ridurilor.

Avem 2 în stoc

Cantitate: +-

INCI: carthamus tinctorius oil 

Uleiul de sofranel este unul din cele mai bogate produse in acid linoleic (omega 6), acid oleic (omega 9), vitamina E, D si K. Ajuta la producerea colagenului, reducand aparitia ridurilor, in special a celor din jurul ochilor.

 

Este un ulei non-gras, un hidratant si emolient intensiv ce ofera o stralucire sanatoasa tenului. Reduce marimea punctelor negre si albe si nu infunda porii. Este indicat in tratamentul eczemelor.


Are efecte benefice asupra tenului normal, uscat, acneic si cuperozic.


Contribuie la regenerarea parului deteriorat si reda stralucire parului vopsit. Stimuleaza circulatia scalpului, fapt care ajuta la cresterea foliculilor de par.

 

Beneficii:

  • emolient si hidratant intensiv
  • previne aparitia ridurilor
  • stimuleaza productia de colagen
  • hraneste si hidrateaza parul uscat, deteriorat 

Mod de utilizare:

  • aplicat ca atare 
  • ingredient in creme, lotiuni, masti pentru ten
  • ingredient in creme pentru zona ochilor
  • ingredient in sampon, masti de par (in combinatie cu ulei de masline sau ulei de cocos) 

Mod de pastrare: fiind un ulei sensibil la oxidare, se pastreaza sub 19°, ferit de umezeala si lumina, iar dupa deschidere se pastreaza la frigider 6 luni.

Sus