Ceara de albine, grad farmaceutic

Ceara de albine, grad farmaceutic

  • Stoc: 10

Price:   19.90Lei

Adauga in Cos:         
Detalii: INCI: cera alba
Ceara de albine pura, 100 g

Producator: Dragonspice Naturwaren, Germania

                                                                                                               
Ceara de albine face minuni pentru piele, fiind folosita de peste 2000 de ani pentru a trata diverse probleme ale pielii. Compozitia chimica este foarte complexa si nu a fost indeajuns studiata.

Ingredient natural, se foloseste pentru realizarea compozitiilor cosmetice, oferind o buna consistenta cremelor, balsamurilor de buze si lotiunilor.


Excelent emolient, confera pielii elasticitate si catifelare. Are textura compatibila cu orice fel de ten, chiar si cu cel sensibil. Ideala pentru piele uscata, aspra si crapata a mainilor si calcaielor.

Datorita continutului bogat in vitamina A, ceara de albine hraneste pielea si accelereaza vindecarea ranilor, cicatricilor, eczemelor si vergeturilor.


Are proprietati anti-alergenice, antibacteriene, antiinflamatoare, calmante si regenerante. Creeaza un film protector la suprafata pielii, mentinand un nivel optim de hidratare, fiind utilizata in prepararea cremelor cosmetice de protectie.

Principiile active isi pastreaza neschimbate proprietatile chiar si dupa prelucrarea termica.

Nu blocheaza porii si nu schimba culoarea si parfumul preparatelor cosmetice. Nu este toxica.

Iarna, balsamul de buze care contine ceara de albine trateaza buzele crapate, iar vara, datorita filmului protector care se formeaza pe buze, ofera protectie impotriva vantului si soarelui.

Confera stralucire, volum si rezistenta podoabei capilare. Ajuta la repararea parului si il protejeaza de factorii nocivi de mediu. Devine mult mai usor de aranjat.

Se utilizeaza si pentru fabricarea lumanarilor si nu emana fum toxic cand ard.

Beneficii Ceara de albine:


- emolienta, hidratanta

- calmanta, cicatrizanta

- restructureaza si regenereaza celulele pielii

- limiteaza pierderea de apa transepidermala

Proprietati:


- co-emulsifiant


- agent de ingrosare

- stabilizant al emulsiilor

- agent de intarire in sapunuri

- baza pentru lumanari

- agent de textura pentru balsam si creme
 

Mod de utilizare:


- ingredient in creme, lotiuni, rujuri, balsamuri, unguente, uleiuri de plaja (vezi Reteta ulei de plaja 2)

- ingredient pentru prepararea lumanarilor, sapunurilor, deodorantelor
Nu se recomanda pentru emulsificare doar ceara de albine!
Punct de topire:
60-65°


Pastrare: ferit de lumina si umiditate

Forma de prezentare 

100 g


Comentarii curente: 0

Acest produs a fost adaugat in catalog la data de 26 februarie 2015.