Extract de acmella (parakresse)

Extract de acmella (parakresse)

  • Stoc: 2
  • Producator: Dragonspice Naturwaren

Price:   24.90Lei

Adauga in Cos:         
Detalii: INCI: spilanthus acmella extract, maltodextrin
 
 Extract de acmella, 10 g

Producator: Dragonspice Naturwaren, Germania


Extractul de acmella se extrage din frunzele acestei plante ce creste in nordul Braziliei, fiind utilizata de secole ca planta medicinala. Pulberea de parakresse are o traditie puternica in medicina traditionala din Peru si Madagascar.


Se utilizeaza in estetica faciala si ca analgezic in durerile de cap, de dinti, astm si reumatism. In cosmetica, extractul de acmella se foloseste ca o alternativa blanda a botoxului.


Efectul de amortire se datoreaza substantei active spilanthol, o alkylamida care actioneaza asupra pielii relaxand musculatura, fara sa afecteze mimica naturala. In acest fel se reduc ridurile de expresie si pielea devine neteda si proaspata.


Atunci cand vorbim sau radem, pielea noastra sufera mii de micro-contractii pe zi. Dupa o perioada de timp, aceste contractii conduc la crearea primelor linii fine, care apoi se transforma in primele riduri.


Extractul de acmella actioneaza ca relaxant al dermei si incetineste aceste micro-contractii, prevenind sau reducand formarea ridurilor de expresie.

Conform studiilor efectuate, 75% din pacienti au constatat numai dupa o zi de aplicare a extractului de acmella efectul de netezire a ridurilor faciale.


Alt studiu demonstreaza ca la adaugarea unei concentratii de 2% in produsele cosmetice aplicate timp de 28 de zile, s-a constatat un efect asemanator Botox-ului.


Dupa varsta de 25 de ani, celulele tinere (fibroblastele) isi reduc productia de colagen si elastina. Aceste schimbari creaza o dezorganizare in structura colagenului, avand ca efect aparitia ridurilor si pierderea fermitatii pielii.

Prin adaugarea extractului de acmella in produsele cosmetice, ajuti pielea sa-si pastreze fermitatea si sa impiedice aparitia altor riduri.


Aspectul pielii se va imbunatati vizibil dupa numai cateva zile de folosire a acestui produs prin redensificarea si tonifierea pielii.


Nu prezinta nici un risc pentru sanatate, deoarece este complet natural. Ideal in tratamentul zilnic al pielii mature, ridate.


Beneficii Extract de Acmella:   


- actioneaza ca un produs natural de intinerire si este complet non-toxic

   
   
- netezeste si uniformizeaza aspectul pielii
  
- este excelent pentru toate tipurile de ten
  

Mod de utilizare:


- ingredient in serumuri, creme antirid in concentratie de 2%


- ingredient in creme contur de ochi in concentratie de 2%


Dozaj recomandat: 0,5-2%

Mod de pastrare:


Se pastreaza la temperatura camerei, ferit de umezeala, sub 25°C.

Forma de prezentare 

10 g


Comentarii curente: 0

Acest produs a fost adaugat in catalog la data de 27 noiembrie 2017.

Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat...