Ulei de arnica

Ulei de arnica

  • Stoc: 5

Price:   30.00Lei

Adauga in Cos:         
Detalii:
INCI: glycine soja, phytoconcentrol arnica

Ulei de arnica, 100 ml
Producator: Dragonspice Naturwaren, Germania

Uleiul de arnica se realizeaza din florile galbene ale acestei plante perene. Beneficiile sale multiple se datoreaza continutului bogat de grasimi monosaturate, polisaturate, vitamine, flavonoizi, carotenoizi si saruri minerale.

Acizii monosaturati calmeaza inflamatiile pielii, iar antioxidantii previn aparitia ridurilor si a petelor. Helenalinul continut in florile de arnica ajuta la revitalizarea si intinerirea pielii.

Arnica este una din cele mai folosite plante in homeopatie, dar si in produse cosmetice si dermatologice. Una din caracteristicile unice ale uleiului de arnica este abilitatea sa de a stimula productia si  activitatea celulelor albe, care reprezinta prima linie de aparare a sistemului imunitar.

Uleiul de arnica este recomandat persoanelor cu tenul uscat, iritat, sensibil la temperaturi joase si la expunerea razelor solare.

Proprietatile analgezice ale acestui ulei sunt binecunoscute. Pentru calmarea rapida a migrenelor si durerilor de cap, se aplica cateva picaturi de ulei pe tample sau la baza gatului.

Aplicatiile topice sunt benefice pentru inflamatiile pielii: eczema, psoriazis, rozacee,  acnee, cicatrici, vanatai si vergeturi. Calmeaza durerile musculare, durerile post-operatorii si durerile reumatice. Poate fi folosit de persoanele cu varice, deoarece imbunatateste circulatia periferica si inlatura senzatia de picioare grele.

Este util in caz de entorse, rani care se vindeca greu si intinderi musculare.

Uleiul de arnica imbunatateste circulatia de la nivelul scalpului, promovand cresterea parului. Intareste radacina firului de par si impiedica despicarea si caderea acestuia. Protejeaza
scalpul de infectii care pot conduce la pierderea prematura a podoabei capilare.

Datorita proprietatilor sale antiinflamatorii si antiseptice, uleiul de arnica este, de multe ori, ingredientul minune al cremelor antiacneice si anticuperozice.

Beneficii Ulei de Arnica:


- antiinflamator, antibacterian

- analgezic

- calmant al sistemului muscular si al durerilor reumatice

- antioxidant

- combate matreata

- stimuleaza circulatia sangvina

Mod de utilizare:


- ingredient in creme  si lotiuni antiacneice si anticuperozice

- ingredient in creme, balsam, alifie pentru dureri musculare si reumatismale

- ingredient in ulei de masaj

- ingredient in creme, balsam, alifie pentru afectiuni circulatorii

- ingredient in masti capilare

Dozaj recomandat: 0,5-2%

Pastrare: ferit de caldura si lumina, la loc uscat

Atentie! Nu se foloseste in aromoterapie, pe plagi deschise si in zona ochilor.


















Forma de prezentare 

100 ml


Comentarii curente: 0

Acest produs a fost adaugat in catalog la data de 25 ianuarie 2018.