Ulei de cocos BIO, virgin - grad alimentar

Ulei de cocos BIO, virgin - grad alimentar

  • Stoc: 15

Price:   17.00Lei

Adauga in Cos:         
Detalii:

INCI: cocos nucifera oil

Ulei de cocos BIO, virgin.

Producator: Dragonspice Naturwaren, Germania.

Certificat BIO: emis de organizatia de renume mondial ABCERT AG.


Mod de prezentare


Acest ulei de cocos bio se vinde la gramajul de 100 g. Unele magazine vand acest ulei in functie de volum, la gramajul de 100 ml. Calculul facut pe baza densitatii specifice a uleiului de cocos arata ca 1 kg de ulei este echivalent cu 1,2 litri de ulei. Drept urmare, 100 g de ulei de cocos reprezinta 120 ml ulei de cocos.


Proprietati Ulei de Cocos BIO


Uleiul de cocos contine 90% acizi grasi saturati, este bogat in vitaminele A, C, D si E, are puternice proprietati antibacteriene, antivirale, antifungice si este un excelent hidratant natural.


Are un parfum minunat, exotic. Extrem de pretios, este unul dintre cele mai sanatoase produse cosmetice bio care se intrebuinteaza atat intern cat si extern. Este indicat pentru pielea bebelusilor si a copiilor.


La contactul cu temperaturi mai mari de 24°C, uleiul de cocos devine lichid. Acest ulei are grad alimentar si prezinta multiple beneficii care sunt atribuite in principal prezentei acizilor lauric, capric, caprilic, palmitic, linoleic si oleic. Se asimileaza rapid de organism, accelereaza metabolismul producand energie si intareste sistemul imunitar.


Beneficii cosmetice Ulei de Cocos Bio


Uleiul de cocos se foloseste in multe preparate cosmetice bio, deoarece este unul din cei mai buni nutrienti pentru ten, corp si par.

  • ->Se absoarbe rapid in piele, lasand-o moale, catifelata si stralucitoare.
  • ->Acidul lauric lupta impotriva bacteriilor si fungilor, ajutand tenul sa fie curat, fara cosuri si puncte negre.
  • ->Intarzie aparitia ridurilor, ajuta la tratarea acneei, psoriazisului, dermatitei, eczemei si altor iritatii ale pielii.
  • ->Se potriveste oricarui tip de ten, in special celui deshidratat, aspru sau ridat.
  • ->Hidrateaza buzele crapate.
  • ->Uleiul de cocos poate lua cu succes locul demachiantului. Aplicat dupa epilare pielea devine stralucitoare, hidratata si catifelata.
  • ->Este unul dintre cele mai hranitoare produse pentru par. Furnizeaza proteinele esentiale cerute pentru hranirea si vindecarea parului deteriorat.
  • ->Masajul regulat al scalpului cu ulei de cocos inlatura matreata, repara parul deteriorat redandu-i vitalitatea si stralucirea, stimuleaza cresterea parului.
  • ->Este indicat pentru pielea sensibila a bebelusilor.
  • ->Are factor de protectie solara - FPS 4.                           

Uleiul de cocos bio reprezinta o alternativa minunata, ieftina si sanatoasa fata de produsele hidratante conventionale, pline de chimicale.


Mod de utilizare:


- Pentru piele si ten: se aplica pe piela curatata si se maseaza pana se absoarbe complet.

- Pentru par - functioneaza ca si balsam de par. Se aplica o cantitate mica de ulei pe scalp si pe par. Se se infasoara parul intr-un prosop cald, se tine cateva minute si apoi se spala parul.

- Preparate cosmetice: ingredient pentru deodorant, creme de corp, uleiuri de masaj, tratamente, masti pentru ten si par. Ingredient pentru exfoliant de corp: 1 cana zahar brun sau sare grunjoasa amestecat cu 1/2 jumatate cana ulei cocos.


Mod de pastrare:


Fiind un ulei rezistent la oxidare, se pastreaza la temperatura camerei, ferit de caldura si lumina, sub 25°C.


Va recomandam sa consultati urmatoarele retete pe baza de ulei de cocos:

Reteta crema de corp

Reteta ulei de plaja 1

Reteta ulei de plaja 2


Forma de prezentare 

100 g


Comentarii curente: 2

Acest produs a fost adaugat in catalog la data de 21 decembrie 2014.

Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat...