Ulei de catina BIO din seminte

Ulei de catina BIO din seminte

  • Stoc: 2

Price:   23.90Lei

Adauga in Cos:         
Detalii:

INCI: hippophae rhamnoides seed oil


Ulei de catina BIO, 10 ml

Producator: Dragonspice Naturwaren, Germania

Certificat BIO: emis de organizatia de renume mondial ABCERT AG


Uleiul de catina este extras prin metoda CO2 care garanteaza puritatea extractului natural. Contine o abundenta de acizi grasi esentiali bogati in omega 3, 6, 7, 9, vitamina C (de 12 ori mai mult decat portocala), vitamina E, provitamina A, carotenoizi,  fitosteroli, calciu, magneziu, fier.


Constituie un remediu minune pentru frumusetea tenului, parului si unghiilor. Utilizarea uleiului de catina in geriatrie a condus la rezultate spectaculoase.


Are un efect minunat de intinerire a tenului. Contine ingrediente active rare ce stimuleaza refacerea colagenului si previne depigmentarile provocate de imbatranire. 


Vindeca leziunile si cicatricile provocate de acnee. Are rezultate de-a dreptul miraculoase in tratarea arsurilor termice si chimice.

Este delicat si poate fi folosit pentru zona sensibila a ochilor. Se recomanda pentru toate tipurile de ten, in special cel uscat si deshidratat.

Folosit ca tratament pentru par regenereaza podoaba capilara, curata scalpul de impuritati si hraneste firele de par.

Aplicat regulat pe unghiile exfoliate si denivelate ajuta la insanatosirea lor.

Uleiul de catina reduce efectul de imbatranire prematura cauzata de radiatiile UV, deoarece are factor natural de protectie solara - FPS 10.

Beneficii Ulei de Catina Bio:


- anti-age remarcabil


- previne si reduce depigmentarile


- stimuleaza productia de colagen


- nutritiv al podoabei capilare


- are factor de protectie solara 10


Mod de utilizare:


- combinat cu alte uleiuri cosmetice bio si naturale


- ingredient in creme, emulsii, serumuri pentru orice fel de ten


- ingredient in masti de par


- aplicat pe scalp ca tratament pentru par


Mod de pastrare:


Fiind rezistent la oxidare, uleiul de catina se pastreaza la temperatura camerei, ferit de caldura si lumina, sub 25°C.


Dozaj recomandat: 2 - 5%


Va recomandam sa consultati si retele noastre cosmetice pe baza de ulei de catina:



Forma de prezentare 

10 ml


Comentarii curente: 1

Acest produs a fost adaugat in catalog la data de 21 decembrie 2014.

Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat...